Универсална почистваща билкова паста

  • 8.40лв.


  • Производител: Dionis IPG
  • Наличност: В наличност

УНИВЕРСАЛНА ПОЧИСТВАЩА БИЛКОВА ПАСТА-Екологичен универсален почистващ продукт. С лекота отстранява различни замърсявания върху различни повърхности. Може да се използва, както в кухнята за почистване и ежедневно поддържане на мивки, плотове, печки, фурни, керамични плотове, аспиратори, съдове и ...

УНИВЕРСАЛНА ПОЧИСТВАЩА БИЛКОВА ПАСТА-Екологичен универсален почистващ продукт. С лекота отстранява различни замърсявания върху различни повърхности. Може да се използва, както в кухнята за почистване и ежедневно поддържане на мивки, плотове, печки, фурни, керамични плотове, аспиратори, съдове и др., така и в санитарните помещения за почистване на мивки, вани, душ кабини, фаянс, теракот и др.

Успешно почиства и замърсявания върху алуминиева и пвц дограма, както и някои замърсявания върху текстилни тъкани. Пастата има рН 6-7 близо до това на човешката кожа. Съдържа мек натурален абразив, който не предизвиква напукване на ръцете и не наранява повърхностите, които се третират и измиват с него. Билковият коктейл,който съдържа прави продукта природно свеж и допълва неговите натурални, почистващи и ефективни качества. Натуралното масло от мента, екстрактите от розмарин и градински чай подпомагат почистването и дезодорират повърхностите и помещенията, поради натуралният си произход не дразнят дихателните пътища. Продуктът съдържа и натурален глицерин, който в комбинация с билките се грижи за добрия вид и състояние на кожата на ръцете.

Начин на употреба: нанесете тънък слой от продукта върху повърхността, която ще се третира, може и допълнително да навлажните повърхността, разтъркайте, оставете да подейства и изплакнете или избършете.

Дръжте капака на кутията винаги затворен, за да предотвратите неговото преждевременно изсъхване и също така не наливайте вода в кутията и не загребвайте продукта с мокра гъба, а винаги със суха ръка или шпатулка.

Продуктът съдържа: биоразградими анионни и нейоногенни повърхностно активни вещества, глицерин, масло от мента, екстракт от розмарин, екстракт от салвия, калциев карбонат. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375