Течен кератин

  • 13.00лв.


Предназначението на течения кератин е да изглади външният слой на косъма и да направи косата по-силна, здрава и лъскава. Съдържащият се в косата протеин Кератин е причината косъмът да е гладък и гъвкав. Кератиновата грижа има за цел да възстанови нивата на този протеин в накъсаната или увредена коса...

Предназначението на течения кератин е да изглади външният слой на косъма и да направи косата по-силна, здрава и лъскава. Съдържащият се в косата протеин Кератин е причината косъмът да е гладък и гъвкав. Кератиновата грижа има за цел да възстанови нивата на този протеин в накъсаната или увредена коса. По този начин Течният кератин запълва увредените участъци и ги прави гладки, намалявайки значително накъсването на косата и я заздравява напълно.

Течният кератин се използва в козметиката за подобряване на еластичността на косата и предпазването и от вредните външни влияния.

Кератинът за коса прониква в дълбочина в структурата на косъма като запълва порестите участъци.

Причина за силно подхранващото му действие е Хидролизираният кератин, който възстановява дори силно увредени коси.

Течният кератин е подходящ за всеки тип коса. Той намалява цъфтежа, възстановява здравия и красив вид на косата, придавайки и мекота и блясък. Особенно подходящ за боядисани, обезцветени, изрусени и накъсани коси, които ежедневно се третират с топлинна обработка - сешоари, маши и преси.


Начина на употреба: Напръскайте върху измита и леко влажна коса за подхранване и преди стилизиране. За блясък напръскайте върху вече изсушена коса. Без отмиване!  За най-добри резултати използвайте и останалите продукти от същата серия.


Опаковка: 250ml

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375