Концентрат за стъклени и гладки повърхности 1000ml

  • 11.20лв.


  • Производител: Dionis IPG
  • Наличност: В наличност

КОНЦЕНТРАТ ЗА СТЪКЛЕНИ И ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ - Концентриран почистващ препарат, разреден той почиства стъкла, стъклени, огледални и гладки повърхности. Продукта съдържа естествен етилов алкохол, който едновременно почиства и дезинфекцира и подпомага бързото изпарение от повърхностите, ко...

КОНЦЕНТРАТ ЗА СТЪКЛЕНИ И ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ - Концентриран почистващ препарат, разреден той почиства стъкла, стъклени, огледални и гладки повърхности. Продукта съдържа естествен етилов алкохол, който едновременно почиства и дезинфекцира и подпомага бързото изпарение от повърхностите, което улеснява тяхното почистване. Има изключително почистващ, полиращ и освежаващ резултат. Можете да го използвате за ежедневно почистване и поддържане на всички предмети, в дома и офиса, като едновременно ги почиства и предотвратява тяхното бързо и повторно замърсяване - телефони, клавиатури, принтери, сувенири, телевизори и много др. С разреден разтвор от продукта напълнете пулверизатор и със суха кърпа избърсвайте след третиране на повърхностите. Свежият и ненадминат аромат на жасмин ще дезодорира по един естествен начин и ще подобри атмосферата на почистените помещения. Може да използвате продукта и за почистване на шкафове, витрини, маси, плотове, както и да освежите дрехи като ги напръскате и след това с чиста кърпа или четка ги изтупате.

Начин на употреба: Продукта се разтваря във вода и с така полученият разтвор се третират повърхностите, след което се избърсва със суха кърпа.Продуктът съдържа: биоразградими повърхностно активни вещества с 96% активност, екстракт от жасмин, натурален алкохол.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375