Двуфазен овлажняващ спрей за коса с екстракт от Българска роза Spa Master

  • 4.00лв.


Двуфазен овлажняващ спрей за коса с екстракт от Българска роза Spa Master е предназначен за суха, пореста, увредена, чуплива, изсветлявана, руса или коса на кичури без значение дали тя е тънка, нормална, или твърда. Хидратира и подобрява структурата на косата, улеснявайки разресването дори и на...

Двуфазен овлажняващ спрей за коса с екстракт от Българска роза Spa Master е предназначен за суха, пореста, увредена, чуплива, изсветлявана, руса или коса на кичури без значение дали тя е тънка, нормална, или твърда. Хидратира и подобрява структурата на косата, улеснявайки разресването дори и на най-силно заплетени кичури. Премахва статичният ефект. Защитава от пресушаване на косъма при оформяне на прическа със сешоар или при дълго излагане на пряка слънчева светлина. 

Подходящ за чувствителна кожа на главата.

Иновационна Two-phase system се състои от :

1 фаза - Екстракт от Българска роза (Rosa Damascena Flower Extract) - наситен с масло от Роза Дамасцена този продукт носи не само уханието на безброй розови пъпки, но и спомага за подмладяване, изглаждане, повишаване на гъвкавостта и еластичността на цялата коса, В същото време хармонизира обменните процеси и с това премахва раздразнението и лющенето на кожата на главата.

2 фаза - Кондициониращ комплекс Silplex J2-S - Канадски патентован комплекс за 2-фазно кондициониране,представляващ антионен и катионен силиконов полимер. Ефектът оставащ след употребата му е невероятен блясък и копринен допир без заплитане и късане на косъма. Специална система от кондиционери, която съхранява влагата за дълго време. Спомага за подобряване структурата на косъма и значително облекчава сресването на силно заплетени коси.

Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре флакона, за да смесите двете фази на продукта. Нанесете 2-6 впръсквания върху влажна или 2-4 впръсквания върху суха коса. Оформете желаната от вас прическа.

Опаковка: 140ml

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тагове: двуфазен спрей, овлажняващ, българска роза, роза импекс, спа мастер

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375