Концентрат санитарен гел 500мл

  • 8.40лв.


  • Производител: Dionis IPG
  • Наличност: В наличност

КОНЦЕНТРАТ САНИТАРЕН ГЕЛ - Екологично почистващо средство и висококачествено. Комбиниран ефект на въздействие - дезинфекциращ миещ и дезедориращ. Има продължителен остатъчен почистващ ефект. Не предизвиква корозия, не поврежда оцветени повърхности и материи, не е необходимо да се ползват домакински ...

КОНЦЕНТРАТ САНИТАРЕН ГЕЛ - Екологично почистващо средство и висококачествено. Комбиниран ефект на въздействие - дезинфекциращ миещ и дезедориращ. Има продължителен остатъчен почистващ ефект. Не предизвиква корозия, не поврежда оцветени повърхности и материи, не е необходимо да се ползват домакински ръкавици, тъй като не уврежда кожата на ръцете. Неутрализира неприятните миризми със свежия аромат на ирис и гардения. С лекота почиства и хигиенизира всичко в банята - фаянс, теракот, мивки, бани, вани, душ кабини. Комбинацията на активни почистващи съставки с натурални природни вещества способства за почистването и премахването на петната от варовик, а при редовната му употреба възпрепятсва тяхното образуване.

Начин на употреба: разтваря се във вода и с така полученият разтвор се третират повърхностите, може да се забърше със суха кърпа, да се изплакне или остави да изсъхне в зависимост от повърхността и резултата, който искаме да получим.

За почистване на банята нанесете тънък слой неразреден гел върху влажна повърхност и оставете да действа 15мин, след което изплакнете. Върху почистените участъци няма да се събират и задържат капчици вода. За ежедневно почистване препаратът се използва разреден: 10-20мл в 5 литра вода без да е необходимо изплакване.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375