#

Хайверът в бялата козметика

Все по-често козметичните компании обръщат поглед от лабораторията към природата. Това се налага и от желанието на хората да са все по-близо до нея и да се радват на даровете й. А и едва ли някога изкуствените съставки ще достигнат съвършенството на натуралните.И ако до скоро индустрията се бе насочила към неорганичните(злато,перли), то все по-често предпочитани са и биологичните материали(екстракт от охлюв, екстракт от хайвер). И така по съвсем естествен начин хайверът се оказа силен компонент в грижата за кожата.

Екстрактът от хайвер се извлича от яйцата на есетрови риби. Те съдържат аминокиселини,които са един от главните отговорници за еластичността на кожата, структурирани така, че науката не може да ги копира точно. Това прави хайверът уникален.Други съществени компоненти в състава му са фосфолипидите, те подпомагат регенерацията и стимулират деленето на клетките, повишават нивото на кислород, подобряват еластичността на кожата и участват в процеса на хидратиранеИ не на последно място е наситеното му съдържание на витамини (А, Е, D, K, B1, B2, B6) и микроелементи, които стимулират движението на клетките и клетъчното дишане.
За съжаление ежедневно нашата кожа е изложена на различни замърсявания. Градската среда, в която живеем е предпоставка за запушване на порите, а така тя губи от блясъка си и неусетно започва появата на бръчки. Не е маловажен и фактора-стрес, който просто ускорява процеса на стареене. Това са основните причини иновативните технологии в козметиката да са насочени предимно към външното влияние върху телата ни.

Хайверът има силно благотворно въздействие върху кожата, като я предпазва от преждевременно състаряване, регенерира увредените клетки, като прониква дълбоко в слоевете й. Последните изследвания доказват, че екстрактът от хайвер предпазва кожата от замърсяване, почиства я, без това да я дехидратира. Лесното му абсорбиране го прави изключително подходящ за чувствителните зони около очите. Регенериращата му функция наистина е значителна, поради високото си съдържание на протеини и аминокиселини (основна съставка на колагена). Това е и причината да подпомага производството на естествен колаген в тялото.

Продуктите с ценната съставка ви носят не само по-млада, по-сияйна и по-хидратирана кожа, а и приятното усещане,че вече хайверът не е само за богатите...Натурелина :)

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375