#

Засияйте в злато


Още от древни времена чистото злато е почитано не само като благороден метал с висока разменна стойност, а и като неизменна съставка от козметиката, заради изключителните подмладяващи свойства, които притежава. Смята се, че скъпоценният метал увеличава еластичността на кожата и връща свежестта ?. Още Клеопатра си е правила нощни маски от благородния метал за по-сияйна и млада кожа.
Златото регенерира и стимулира клетъчната защита срещу свободните радикали и предпазва кожата от стареене. То подържа производството на колаген и еластин и подобрява състоянието на кожата.
През последните години все по-често се говори и за златните наночастици (биозлато и нанозлато) в козветиката и за чудеса, които правят с кожата. Златните наночастици проникват в най-дълбоките слоеве на кожата и я насищат с кислород, ускоряват клетъчното производство и подобряват обменните процеси, засилват кръвообръщението и прочистват кожата от токсините.А както знаем колкото по-наситена е с кослород една кожа, токлова по-млада и по-красива е тя.
Не на последно място "златната козметика" има възстановяващ ефект и върху чувствителна кожа, както и върху проблемна кожа с акне.
Чисто визуално кожата покрита с козметичен продукт със златни частици е по-сияйна и по-гладка.
в крема за лице, в маската за лице( с отлепване или с отмиване), в гел тоника за лице, в душ гел, в масажното олио, в боди лосиона или в крема за ръце златото ще ви помогне да се почувствате по-бляскави и красиви като...Клеопатра.


Натурелина :)


Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375