Универсален почистващ концентрат 500мл

  • 6.30лв.


  • Производител: Dionis IPG
  • Наличност: В наличност

УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ КОНЦЕНТРАТ - Универсално почистващо средство с широк диапазон на приложение. Представлява комбинация между активни почистващи съставки, билки и натурален алкохол. Продукта с лекота почиства стъкла, стъклени и гладки повърхности, санитария, всякакви подови настилки, кухненс...

УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ КОНЦЕНТРАТ - Универсално почистващо средство с широк диапазон на приложение. Представлява комбинация между активни почистващи съставки, билки и натурален алкохол. Продукта с лекота почиства стъкла, стъклени и гладки повърхности, санитария, всякакви подови настилки, кухненски повърхности и плотове, аспиратори, батерии, шкафове и др. Може да се използва за почистване, както външно така и вътрешно на автомобил, а така също и като течност за чистачки. Разтворен продукта може да се постави в пулверизатор и с него да се третират повърхностите, след което да не се изплаква, а само да се забърши със суха кърпа. В кофа можете да приготвите от него разтвор, с който да почиствате и хигиенизирате пода, както в дома, така и в офиса ви – теракот, балатум, мозайка, гранитогрес, ламиниран паркет, без да е необходимо изплакване. Този концентриран и висококачествен продукт можете да използвате и за почистване на всякакви ПВЦ повърхности и предмети – необходима ви е една кърпа, на която единият край да навлажните с разреденият препарат, забършете повърхността и после подсушете и полирайте със сухият край и резултата ще е винаги забележителен и ефективен.

Начин на приложение: разтваря се във вода. 10 мл са напълно достатъчни, за да приготвите разтвор в 500 мл пулверизатор. За ежедневно почистване може да разтворите 20-30 мл в кофа с вода.

Предлагат се два вида универсален почистващ концентрат:

  •  лайка и розмарин
  •  гардения и розмарин

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375