Регенериращ нощен крем Pirin Dream

  • 9.89лв.


  • Производител: Боди Бюти
  • Наличност: В наличност

Действие от природатаБогат крем, който подхранва и обновява. Нощта е най-подходящото време, за да се възстанови кожата от отрицателните въздействия на околната среда от предишния ден и да се зареди с енергия за новия. РезултатС всеки изминал ден, в резултат на регенериращата му сила, кожата въз...

Действие от природата

Богат крем, който подхранва и обновява. Нощта е най-подходящото време, за да се възстанови кожата от отрицателните въздействия на околната среда от предишния ден и да се зареди с енергия за новия. 


Резултат

С всеки изминал ден, в резултат на регенериращата му сила, кожата възвръща своята жизненост и мекота, а лицето придобива младежки вид.   


Начин на употреба

Да се нанася върху кожата на лицето и шията, след като е идеално почистена с измиващ гел или тоалетно мляко. Масажирайте леко, до пълното му абсорбиране. 


Отличителни активни съставки

Комбинацията от изключително богат маслен състав и активни компоненти - растителни екстракти, витамини и Dermaxyl™ ускорява ритъма на подновяване на клетките и възстановява кожната бариера. Кожата се подхранва, регенерира, намаляват се бръчките и се предотвратява стареенето. 

Подходящ за суха, нормална и чувствителна кожа. 


Опаковка: 50ml

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375