Подхранващ Нощен крем против бръчки с масло от Арган и Минерали

  • 2.30лв.


Силно Подхранващ  Нощен крем против бръчки с масло  от Арган и Минерали - обогатен с така нареченото "Течно злато" - Чисто Арганово масло в хармонично съчетание с Растителен вазелин и комплекс от Минерали спомага за намаляване на бръчките по лицето, оставяйки след себе си сияйна, гладка и ...

Силно Подхранващ  Нощен крем против бръчки с масло  от Арган и Минерали - обогатен с така нареченото "Течно злато" - Чисто Арганово масло в хармонично съчетание с Растителен вазелин и комплекс от Минерали спомага за намаляване на бръчките по лицето, оставяйки след себе си сияйна, гладка и еластична кожа.

Растителен вазелин - създава естествена защита на кожата на лицето, като по този начин забавя процесите на стареене, запазвайки я свежа и здрава за по-дълго време.

Арганово масло -  е незаменим помощник в заличаване на мимическите бръчици и за по-бързото подновяване на повехналата с по-еластична, стегната и сияеща кожа на лицето! Забавя процесите на стареене и запазва младежкия вид на кожата за по-дълго време.

Минерали Mg,Zn и Cu - отпускат кожата на лицето през нощта, като и помагат да отпочине след дългия изпълнен с предизвикателства ден, давайки и възможност за по-бързо и леко възстановяване.

Начин на употреба: След като основно почистите кожата на лицето, нанесете от крема, втривайки с леки движения до пълното му абсорбиране. Кремът попива лесно в кожата и не оставя неприятно усещане за мазен филм върху нея.

За максимални резултати използвайте и останалите продукти от същата серия


Опаковка: 100ml


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375