Комплект Anti Age Natural Rose

  • 18.00лв.


Комплект Natural Rose Retinol+Q10+C съдържа: Дневен крем за лице Роза Ретинол+Q10+C - комбинацията от Ретинол ( витамин А ), Коензим Q10 и Витамин C спират процесите на стареене. Кремът подхранва интензивно кожата през целия ден, въздействайки в дълбочина и дарявайки и невероятно усещане за ком...

Комплект Natural Rose Retinol+Q10+C съдържа: 

Дневен крем за лице Роза Ретинол+Q10+C - комбинацията от Ретинол ( витамин А ), Коензим Q10 и Витамин C спират процесите на стареене. Кремът подхранва интензивно кожата през целия ден, въздействайки в дълбочина и дарявайки и невероятно усещане за комфорт! Подходящ за премахване на бръчките в зоната на околоочния контур, стягане на кожата на лицето, подобряване на нейната еластичност и регулиране на водообмена в по-дълбоките и слоеве. С богатото си съдържание на Натурална розова вода и Натурален екстракт от българска маслодайна роза кремът действа противовъзпалително, успокоявайки и заздравявайки раздразнената кожа. Нежното ухание на Роза ви придава допълнително чувство за елегантност.

Поради натуралния си състав Дневен крем Natural Rose има отлична поносимост дори и от много чувствителна кожа, тази е и причината кремът да може да се използва неограничено врем. 


Начин на употреба: След като основно почистите кожата на лицето, шията и деколтето, нанесете от крема, втривайки с леки масажни движения до пълното му абсорбиране. Кремът попива лесно в кожата и не оставя неприятно усещане за мазен филм върху нея.

Подходящ за всеки тип кожа!!!

Опаковка: 50ml

За максимални резултати използвайте и останалите продукти от същата серия!


Нощен крем за лице Роза Ретинол+Q10+C - успешно противодейства на процесите на стареене. Уникалната комбинация от Ретинол (Витамин А), Коензим Q10, Витамин C, Витамин Е, Кайсиево масло, Натурална розова вода, Натурален екстракт от цветовете на Българска маслодайна роза са в основата на неговата ефективност. Съчетанието на тези природни съставки помага за подобряване на кръвообращението и поддържане на водния баланс на кожата в дълбочина. От там идват и положителните резултати в борбата срещу стареенето. С богатият си на масла състав Нощен крем за лице Роза Ретинол+Q10+C успешно се прилага и за изглаждане на бръчките в зоната на околоочния контур, както и за подобряване на еластичността и регулиране на хидратацията на епитела, а от там и на цялостно стягане на овала на лицето.

Поради натуралния си състав Нощен крем Natural Rose има отлична поносимост дори и от много чувствителна кожа, тази е и причината кремът да може да се използва неограничено врем. 

 Начин на употреба: След като основно почистите кожата на лицето, шията и деколтето, нанесете от крема, втривайки с леки движения до пълното му абсорбиране. Малко количество от крема се нанася върху долния и горния клепач с потупващи движения. Кремът попива лесно в кожата и не оставя неприятно усещане за мазен филм върху нея.

Подходящ за всеки тип кожа!!!

За максимални резултати използвайте и останалите продукти от същата серия!

Опаковка: 50ml


Крем за ръце Роза Ретинол+Q10+C - интензивното действие на крема се дължи на обогатената с невероятни съставки текстура, която моментално хидратира, изглажда и придава комфорт на сухата и деликатна кожа на ръцете.Уникалният енергиен комплекс от Ретинол+Q10+C в съчетание с противовъзпалителното действие на екстракта от цветовете на Българска маслодайна роза и натурална Розова вода прониква бързо в кожата и стимулира естественото и възстановяване. Повишава възможността на кожата да се запази стегната и гладка, подпомагайки функциите на на клетките и.

Начин на употреба: Нанесете малка част от крема върху добре измити и подсушени ръце. Разнесете с леки масажни движения до пълното попиване на продукта в кожата. При нужда повторете. Не оставя мазен филм върху кожата на ръцете след употреба!!!

Опаковка: 75ml


Регенериращ крем за крака Роза Ретинол+Q10+C - комбинация от богати натурални съставки, които моментално хидратират, изглаждат и придават комфорт на сухата и загрубяла кожа на краката. Уникалният енергиен комплекс от Ретинол+Q10+C прониква бързо в кожата на краката, стимулирайки потока на естествената и енергия. По този начин подпомага функциите на клетките и възможността на кожата да се запази гладка и здрава по-дълго време. Плътната и богата текстура на крема, успешно защитава стъпалата на краката, попива бързо и не оставя мазен филм след употребата му!

Начин на употреба: Нанесете малка част от крема сутрин и вечер върху добре измити и подсушени крака. Разнесете с леки масажни движения по цялото стъпало със специално внимание към загрубелите участъци, до пълното попиване на продукта в кожата. Не оставя мазен филм върху кожата на краката след употреба!!!

Опаковка: 75ml

Ефективността и безопастността на продуктите от серия за лице и тяло  Natural Rose Retinol+Q10+C  е доказана чрез множество тестове, в които не се използват опити върху животни!!!
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Тел. за поръчки 0882 266 563
Въпроси и запитвания sales@naturelina-bg.com
GPS координати 42.610465, 23.097375